Profiel
Hilda Nanlohij

Wij overzien en wij pakken aan. Innostyle heeft de hands-on mentaliteit wat jouw merk, campagne, strategie, shoot of opname zo hard nodig heeft. Een partij waar je op kunt bouwen. Hierdoor weet je zeker dat het goed komt en jij je kunt blijven concentreren op wat voor jou belangrijk is: je corebusiness. 

Wij zijn een team van aanpakkers en doeners. Innostyle is al bijna 20 jaar een gewaardeerd partner voor uiteenlopende opdrachtgevers. Deze bevinden zich in even uiteenlopende segmenten en branches. Van non-profit tot retail, van productiebedrijven tot bands en zakelijke dienstverlening. 

En hoewel iedereen opdrachtgever verschilt in doelstelling weten wij met de juiste inleving, de juiste snaar te raken. Om vervolgens coaching, image- en conceptontwikkeling in te zetten op effectieve wijze. Of wat dacht je van ons haviksoog tijdens een shoot of opname. Het zit allemaal in de details. Van de continuïteit tot de styling. Onze sterke kant laten wij zien in het veld. Samen onze krachten bundelen tot succesvolle producties.

Wij weten de juiste sfeer te creëren. Met de juiste middelen. Van traditionele tools tot innovatieve ontwikkelingen. Wij zijn altijd een stap vooruit en realiseren jouw wensen.

Corporate image ontwikkeling  |  Coaching  |  (Reclame-) conceptontwikkeling

Continuïteit bewaking en begeleiding tijdens opnames en shoots  |  Styling 

 

Innostyle is Hilda Nanlohij. Al ruim twintig jaar innovatief creator, met een uitstekend oog voor trend, stijl en ontwikkeling. Met Innostyle geeft Hilda, in samenwerking met haar team professionals, merken en artiesten een boost. Met een persoonlijke aanpak en duidelijke visie. Continu op scherp met een hands-on mentaliteit. Met haar enthousiasme en  creëert ze bovendien een prettige sfeer.

NPV zorg

Go to link